HTML

Diliház

Ez az ország tiszta diliház! Már csak az a kérdés, hogy ki az ápolt és ki az ápoló...

Friss topikok

Linkblog

A kommunikáció csodákra képes

2010.03.25. 13:41 Matko Destanov

Drága arany barátommal néhány némi kis telefonos beszélgetést folytattunk a napokban névnapja ürügyén. A beszélgetés 3 perc 52 másodprcet vett igénybe, melyben benne volt a köszöntés, meg még az is, hogy megbeszéltünk pár dolgot, hogy hogyan is voltak, meg hogyan is lesznek.

Részlet a beszélgetésből:

...
Ő: Egyébként a hétvégén elmehettünk volna inni egyet, beszéltük is a múltkor, hogy kéne, meg kedvem is lett volna hozzá.

Én: Miért nem csörögtél rám? El voltam ugyan kicsit havazva, de simán belefért volna...

Ő: Hát én otthon voltam egész nap és vártam, hogy felhívj.
...

Szóval most akkor énnekem gondolatolvasónak kéne lennem, vagy mi?

Ezek után találkoztam ma a barátnőjével, akivel beszélgetés közben szóba jött, hogy mi volt szombaton. Meséltem neki a majdnem sörözésünkről, amire a lány rám nézett bambán és ennyit mondott: Én csak azt tudom, hogy aznap este nálam volt és nagyon hamar elaludt, mert nagyon el volt fáradva...

Na ezen igazodjatok ki! :DDD

Szólj hozzá!

Az ősi mondás beigazolódik

2009.11.13. 09:17 Matko Destanov

Van egy régi mondás, mely szerint csak az a nő foglalt, amelyiken éppen rajta fekszenek. Sőt, talán ebből a mondakörből nőtte ki magát a blokkolnám szó is, amelynek a jelentése mára egybeforrt a jaj de megrépáznám kifejezéssel is. Hogy mi a kapcsolat? Hát nem kell egy Nyelvész Józsinak lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön. Ahhoz, hogy megrépázz egy nőt, rá kell feküdni és hát a mondás szerint az a nő foglalt, amelyiken épp rajta fekszenek, vagyis a nő épp le van foglalva, avagy blokkolva van.

gangbang

Persze mondhatjátok erre azt, kedves Olvasók, hogy vannak olyan pozitúrák, amik kifejezetten nem ráfekvősek. Ezzel kapcsolatosan van egy rossz hírem, mégpedig az, hogy akkor ezek a nők nem foglaltak, hanem más is hozzájuk fér. A képen látható ifjú hölgyhöz is azért férnek hozzá ilyen nagyon az urak, mert egyikük sem feküdt rá. És bizony nagyon szép bibliai erény az, ha megosztjuk kincseinket a többiekkel.

Na de hogy miért is osztottam meg veletek ezt a néhány bölcsességet? Sok sok régi sztorit őrzök a valahai  internetes társkeresős élményekből. Volt köztük jó is meg kínos is, de valahogy az idővel már mind megszépültek, a ciki dolgokon meg nagyokat röhögök, de azért mindent egybevéve egész jó kis numerák is leestek a netes ismerkedés eredményeként.

Eltelt pár év azóta és az én életem is változott ebben-abban, de néhány hete valahogy feltámadt bennem a vadászösztön, ezért aztán gondoltam, hogy regisztrálok valamelyik társkeresőre. Az első megrázkódtatás maga a regisztráció menete volt számomra. Az adatlapot kínos részletességgel kellett kitölteni, mert a rendszer addig nem engedett tovább, míg minden egyes kérdésre nem adtam választ, így aztán valahol a 626. és a 627. kérdés között úgy döntöttem, hogy feladom a dolgot és nem érdekel tovább a történet. Maradtam hát az iwiwen nagyon egyszerűen felvehető csajok és pasik nevezetű alkalmazásnál, ami egy igen érdekes húspiacnak bizonyult számomra. Arról nem beszélek, hogy mennyi hiányos öltözetű 14-16 éves kiscsaj van fent, akik bizony igen aktívan vadászgatnak a korombeli palikra (hiába, a patkánynak a denevér az angyal, a 16 éveseknek meg a 30-40 közötti pasi). Azt viszont már inkább említésre méltónak tartom, hogy a 25-35 közötti hölgyek milyen nagyon sokan vannak fent úgy, hogy az adatlapjukon a kapcsolatban, vagy netán a házas státusz van megadva. Egyikük-másikuk még attól sem riad vissza, hogy a fiújával/férjével közös fényképét rakja ki. És ami a legszebb az egészben, hogy ezek a lányok/asszonyok is aktívan vadásznak... Csodálatos! Ennyit arról, hogy a férfiak a gaz csábítók, a nők pedig csak szeretetre és családra vágynak. Ennyit a házasság szentségéről, amiben a nők csak játsszák a féltékenyt és közben ők maguk sokkal komolyabb házasságtörők, mint a disznónak kikiáltott férfiak, akik mindig csak "azt" akarják.

Kedves hölgyeim! Én férfi vagyok és nem is rejtem véka alá, hogy mire hajtok. Ezzel szemben ti mit csináltok? Eljátsszátok a szende szűzlányt, pedig közben ugyanúgy hajkurásszátok az élvezetet, mint mi pasik. Ha ez nektek jó, csak csináljátok, nem irígylem én tőletek, de ne csodálkozzatok, ha ezek után azt mondja rátok valaki, hogy csak az a nő foglalt, akin éppen rajta fekszenek.

Szólj hozzá!

Címkék: szar csajok mondások társkereső

Sittesekkel büntetnek

2009.10.09. 10:52 Matko Destanov

A két nagy kereskedelmi tévé immár elég sokszor bizonyította tehetségtelenségét. Talán emlékeztek még a Kretén magazinban megjelent karikatúrára, amin a két tévé székházában hatalmas megfigyelő rendszerekkel és távcsövekkel kukkolják egymást, majd az egyik oldalon megszólal valaki: Hogy van az, hogy ezek minden ötletünket lemásolják? Még a rosszakat is!

És tényleg. Valami ilyesmi formában működhet a két társaság, hiszen ha megnézzük a műsoraikat nagyon kísértetiesen hasonlítanak egymáshoz. Van pl. mindkét csatornán olyan műsor, amiben a kevés fogú aljanép verekszik. Még a címükben is hasonlatosak olyan szempontból, hogy a műsort vezető személyről kapták a nevüket. Na ezek azok a műsorok, amelyeket senki sem néz - mármint bevallottan - mégis elég sokan naprakészek belőle. Aztán van elmaradhatatlan saját gyártású szappanoperájuk, ami - döbbenet volt számomra, mikor ezt így hallottam egy általam komolynak hitt ember szájából és gyorsan hozzátenném, hogy nem osztom a véleményét - hozzátartozik az alapműveltséghez. Ezek alapján én véres nagy bunkónak számíthatok, mert nagyon sokáig a kórházas sorozatnak még a címét sem tudtam. Na ezek az úgynevezett "celebgyáras" műsorok, amikben feltűnnek néhány epizód erejéig különböző kis senkiháziak, akik aztán kiváló töltőanyagot biztosítanak a naponta igen magas példányszámban megjelenő bulvárfirkálmányoknak és a szintén népszerű netes bulvárlapoknak. Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy ezeknek a sorozatoknak a hősei nem gázsit kapnak, hanem egyenesen ők fizetnek  a népszerűségért. Gyakran nevetek azon is, mikor azt olvasom a neten, hogy pl. a barátok közt sztárja főiskolára jár... Naná testnevelés tanár, üzletember szakra, hiszen a színészkedés számára csak afféle átmeneti kurválkodás némi zsetonért, amiről persze megvan a véleményem, na de ezt majd inkább máskor.

Sorolhatnám még persze a tehetségkutató műsorokat, amik szintén mindig párhuzamosan futnak és amikbe már a királyi televízió is beszállt, de a legjobbak talán a vacsorafőzős műsorok, amik kiválóan mutatják, hogy a kereskedelmi tévék mennyire mélyre tudnak merülni a híg fos tengerében, hogy találjanak még valami képernyőre rakhatót.

Anyám imádja ezeket a műsorokat, én meg ha nagy ritkán épp akkor látogatom meg, mikor éppen megy, nagyokat pillázgatva kérdezgetem tőle, hogy ez meg ki a bánat. És van, hogy a név kimondása után is csak nézek bután, mert annyira semmitmondó számomra. A tegnap esti valamelyik főzős műsorban egy számomra halál ismeretlen csókát láttam, akiről későbben kiderült, hogy ő Roy, a Roy és Ádám nevezetű, sok - talán már 10 - évvel ezelőtt amolyan egynyári slágerduóként megjelent Roy és Ádám nevű formáció tagja. Medve anyám - gondoltam - kiket fognak még előrángatni főzőcskézni?

Nem kellett sokáig várnom a válaszra. Ma reggel a Velveten abba a hírbe szaladtam bele óvatlanul, hogy az egyik ilyen főzős műsorban a jövő héten az ex sittes celebeket rángatták össze, köztük Stadler Józsefet, Tasnádi Pétert és Zlatnay Cinit... Azt már nem is mondom, hogy milyen ügyes húzással keverték bele a bulvárújságírók a sztoriba Tóth Verát, a dömpert aki néha magához is nyúl és néha összetör pár autót is, mikor sokat iszik és úgy ül a volán mögé. Zseniális, mondhatom.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a menü, merthogy ha sittes műsor, akkor stilszerűen sittes fogások is kellenek. Zalatnay megmutathatná, hogy hogyan kell cipóba rejtett fűrészt sütni, vagy Tasnádi Péter összedobnhatna egy sóletet libacombba rejtett alagútfúrópajzzsal.

Mint mondtam, sokat gondolkodtam már azon, hogy meddig tudnak még leásni ezek a tévések, de ahogy látom, a fantáziájuk végtelen mélységekbe képes alászállni. Ezek után várom már, hogy a konkurens csatorna mikor fog a Szegeden a Csillagban főzetni az életfogytosokkal. Lesz majd finom rablóhús, zsiványpecsenye meg fogolypástétom...

Update (de nem a Norbié)

Rohadtul nem tudtam, hogy ki a csoda az a Pápai Joci, akit még emlegettek hogy benne lesz a műsorban és az interneten az alábbi csemegét találtam. Az, hogy Tóth Verával egy lapon szerepelnek, mondjuk lehet a véletlen műve is, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a két nagyjából egy időben felfedezett tehetség talán tett is azért, hogy némi hírverést kapjon... És az, hogy véletlen kiszivárogjon a fészbúkos odamondogatás....

Szólj hozzá!