HTML

Az ősi mondás beigazolódik

2009.11.13. 09:17 Matko Destanov

Van egy régi mondás, mely szerint csak az a nő foglalt, amelyiken éppen rajta fekszenek. Sőt, talán ebből a mondakörből nőtte ki magát a blokkolnám szó is, amelynek a jelentése mára egybeforrt a jaj de megrépáznám kifejezéssel is. Hogy mi a kapcsolat? Hát nem kell egy Nyelvész Józsinak lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön. Ahhoz, hogy megrépázz egy nőt, rá kell feküdni és hát a mondás szerint az a nő foglalt, amelyiken épp rajta fekszenek, vagyis a nő épp le van foglalva, avagy blokkolva van.

gangbang

Persze mondhatjátok erre azt, kedves Olvasók, hogy vannak olyan pozitúrák, amik kifejezetten nem ráfekvősek. Ezzel kapcsolatosan van egy rossz hírem, mégpedig az, hogy akkor ezek a nők nem foglaltak, hanem más is hozzájuk fér. A képen látható ifjú hölgyhöz is azért férnek hozzá ilyen nagyon az urak, mert egyikük sem feküdt rá. És bizony nagyon szép bibliai erény az, ha megosztjuk kincseinket a többiekkel.

Na de hogy miért is osztottam meg veletek ezt a néhány bölcsességet? Sok sok régi sztorit őrzök a valahai  internetes társkeresős élményekből. Volt köztük jó is meg kínos is, de valahogy az idővel már mind megszépültek, a ciki dolgokon meg nagyokat röhögök, de azért mindent egybevéve egész jó kis numerák is leestek a netes ismerkedés eredményeként.

Eltelt pár év azóta és az én életem is változott ebben-abban, de néhány hete valahogy feltámadt bennem a vadászösztön, ezért aztán gondoltam, hogy regisztrálok valamelyik társkeresőre. Az első megrázkódtatás maga a regisztráció menete volt számomra. Az adatlapot kínos részletességgel kellett kitölteni, mert a rendszer addig nem engedett tovább, míg minden egyes kérdésre nem adtam választ, így aztán valahol a 626. és a 627. kérdés között úgy döntöttem, hogy feladom a dolgot és nem érdekel tovább a történet. Maradtam hát az iwiwen nagyon egyszerűen felvehető csajok és pasik nevezetű alkalmazásnál, ami egy igen érdekes húspiacnak bizonyult számomra. Arról nem beszélek, hogy mennyi hiányos öltözetű 14-16 éves kiscsaj van fent, akik bizony igen aktívan vadászgatnak a korombeli palikra (hiába, a patkánynak a denevér az angyal, a 16 éveseknek meg a 30-40 közötti pasi). Azt viszont már inkább említésre méltónak tartom, hogy a 25-35 közötti hölgyek milyen nagyon sokan vannak fent úgy, hogy az adatlapjukon a kapcsolatban, vagy netán a házas státusz van megadva. Egyikük-másikuk még attól sem riad vissza, hogy a fiújával/férjével közös fényképét rakja ki. És ami a legszebb az egészben, hogy ezek a lányok/asszonyok is aktívan vadásznak... Csodálatos! Ennyit arról, hogy a férfiak a gaz csábítók, a nők pedig csak szeretetre és családra vágynak. Ennyit a házasság szentségéről, amiben a nők csak játsszák a féltékenyt és közben ők maguk sokkal komolyabb házasságtörők, mint a disznónak kikiáltott férfiak, akik mindig csak "azt" akarják.

Kedves hölgyeim! Én férfi vagyok és nem is rejtem véka alá, hogy mire hajtok. Ezzel szemben ti mit csináltok? Eljátsszátok a szende szűzlányt, pedig közben ugyanúgy hajkurásszátok az élvezetet, mint mi pasik. Ha ez nektek jó, csak csináljátok, nem irígylem én tőletek, de ne csodálkozzatok, ha ezek után azt mondja rátok valaki, hogy csak az a nő foglalt, akin éppen rajta fekszenek.

Szólj hozzá!

Címkék: szar csajok mondások társkereső

A bejegyzés trackback címe:

https://opni.blog.hu/api/trackback/id/tr551510876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása